The story so far…

I august 2009 gikk jeg inn i akutt melkesjokk pga inntak av (i et svakt øyeblikk) en melkesjokolade med (antar jeg) ekstra høyt laktoseinnhold. Da jeg våknet opp fra koma to år senere var motivasjonen til å surmule over melk på denne bloggen borte, delvis  av matleihet og delvis pga Tines innsats for å dytte laktosefri melk og fløte ut i selv de mest kjøleskapsknappe minibutikker. En tid med lite tanke på mat fulgte, før matintoleranseféen kom tilbake for å hevne seg. Jeg fikk en samboer som er intolerant mot solsikkeolje (der røk min sedvanlige middag bestående av potetchips) + diverse andre oljer i større eller mindre grad (aldri hørt om det før!). Dette betyr i praksis at det meste av ferdigmat, snacks og halvfabrikata ikke kan brukes (jeg prøver å være litt solidarisk), og vi tvinges til å lage det meste av mat fra bunnen med olivenolje. I den senere tid har vi perfeksjonert  en del oppskrifter som det er på tide å dytte ut på internett, og dermed er jeg tilbake på blogg. Tross alt, det er jo nesten bortkastet å lage mat dersom man ikke skal skrive om det etterpå. 🙂 Godt nyttår!

Legg igjen en kommentar