Tunfiskpasta

Tunfisk

Mat tar bare for lang tid. Middag særlig. Til og med å koke pasta tar for lang tid. Selv om det også er slit å hakke opp grønnsaker er det bedre enn å koke og steke. Derfor har jeg masse ferdigkokt pasta og ris i små poser i frysen som jeg bare kan ta ut og tine i mikrobølgeovnen i et par minutter så har jeg basis for et eller annet sammenrasket måltid som slettes ikke blir så verst når alt kommer til alt, særlig hvis man sammenligner med den pastaen som man blir servert i kantina til lunsj hver dag som mystisk nok er mye verre med sånne ekle, harde kanter selv om den ikke har vært fryst etter at den er kokt eller noe (for ikke å snakke om den ekle risen) – men hva vet jeg om det forresten, kanskje den er ferdigkokt i et eller annet østblokkland og sendt til Norge i lekke frysebiler før ISS-personalet får lagt sine klamme hender på den. Anyway:

– En dyp skål halvfylles med pasta (tine i mikroen til lunken – ikke for lenge! en av de porsjonene du frøys ned på søndag da du ikke hadde noe bedre å gjøre enn å koke en pakke med pastaskruer eller pastarør eller pastaskjell og fryse ned i enliters porsjonsposer)
– Røre inn noen spiseskjeer pesto (pass på at det ikke er dum ost i)
– Røre inn en halv boks tunfisk (den andre halve boksen sparer du til samme måltid i morgen fordi du ikke gidder å finne på noe nytt to dager på rad)
– Blande inn 1 neve reddikskiver
– Blande inn 1 neve vårløkbiter
– Blande inn et par ss sorte olivenbiter

God middag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: