Tofukaker

Tofukaker

Tofukaker med masse smak – kjempegode! Må serveres med sursøt saus til. Og gjerne noe pommes-frites lignende til å dippe ved siden av:

Følgende renses, skæres i biter og slenges i en kjøkkenmaskin eller moses sammen i en skål med stavmikser til en glatt deig:

1 bunt vårløk
25 g frisk ingefær
1 sitrongress
4 fedd hvitløk (eller 1 feddløs)
2 ts sukker
2 ts fishsauce
250g tofu
100g brødrasp (du trenger ikke raspe brødet ditt – kjøp ferdigrasp🙂 )
1 ts NoEgg + 1 ss vann (sammenpisket) eller 1 eggehvite

Form til fire flate kaker og stek i ca 2 minutter på hver side til de er gylne.
Deigen er litt klissete, så trykk den ut til kaker i stekepannen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: