30. april – trøstesnacks

snackPå kvelden den 30. april er det sikkert noe på TV2-nyhetene om russen som skal feste og da tenker man kanskje på den gangen man sjøl var russ og at det egentlig ikke var så intenst gøy som det man hadde gått rundt og trodd helt siden man gikk og samlet russekort i regnet som snørrunge og at det sikkert hadde vært gøyere dersom man var på en russebil med en eller annen sin storebror som sjåfør i stedet for å kjøre rebusløp i en gammel skoda sammen med bestevenninnen og krangle om hvem som skulle la være å drikke men det var man ikke og så kom man seg ikke til Kongeparken engang fordi man var så elendig at man prioriterte muntlig eksamen mandagen etter og så glemte man å ta med seg russekortene i russetoget sånn at man fremdeles har 500 kort liggende i en skuff hjemme hos mamma (men det kan man vente til 17. mai med å lage mat som skal dytte ned pilsen som skal gjøre at man slipper å tenke på dét) og at de som er russ nå ser ut til å ha det mye gøyere med høyttalere og lysshow på bilene og fæncy nattklubbinteriør og greier og at jeg vil også ha sånne steinrike foreldre når jeg er 18.

Da kan man drikke seg dritings og spise seg kvalm på disse (og den grønne salaten er bare der for at det skal ta seg bra ut på bildet):

1 pakke kjøttfarse
1 pose tacokrydder
1 stort glass tacosaus eller salsa eller noe
1 pakke runde nachochips (de må være runde for ellers får du ikke hele i munnen uten at det stikker)
1 pakke creamy smooth tofutti osteerstatning
1 glass  skivede jalapeños

OstStek kjøttfarse med tacokrydder. Legg nachochipsene utover bakepapir på en stekeplate. Legg litt krydret kjøttfarse på hver. Legg på en ts salsasaus og dekk med en liten bit osteerstatning (trengs ikke store biten). Plasser en jalapeño på toppen. Stekes på 250º i ca 5 minutter. Jafses hele og skylles ned med store mengder Ringnes Akairyu.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: