Lørdagskos

chili

Jeg bare haaaaaaaaAaaaAAaater Grandiosa (men digger reklamen). Det får da f… meg gå an å spise noe annet på lørdagskvelden enn ei pappskive. Dette fikk jeg servert i går, og det var helt genialt. Santa Maria Mexican style Chili con Carne. Oppskriften står bakpå, så du trenger ikke å skrive ut dette. I tillegg trenger du kajennepepper for å spice den opp til et akseptabelt hothetsnivå. (Forbannet være norske smaksløker og minste felles multiplum i næringsmiddelindustrien!) Dersom du vurderer å ikke kjøpe kajenne fordi du pleier å bruke tabasco: Det er ikke noe lurt oppi denne retten, for den vil sette bismak som kræsjer. Chilipulver er imidlertid et akseptabelt alternativ. Det skal være HOT.

santa 1 pose mexican style chili con carne
500g karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
1 boks bønner av valgfri type (jeg liker de røde)

Stek karbonadedeigen i olje, tilsett mixen, knuste tomater og bønner. La surre i 3-5 minutter. Serveres med en skive brød og grønn salat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: