Jeg bare haaaaaaaaAaaaAAaater Grandiosa (men digger reklamen). Det får da f… meg gå an å spise noe annet på lørdagskvelden enn ei pappskive. Dette fikk jeg servert i går, og det var helt genialt. Santa Maria Mexican style Chili con Carne. Oppskriften står bakpå, så du trenger ikke å skrive ut dette. I tillegg trenger du kajennepepper for å spice den opp til et akseptabelt hothetsnivå. (Forbannet være norske smaksløker og minste felles multiplum i næringsmiddelindustrien!) Dersom du vurderer å ikke kjøpe kajenne fordi du pleier å bruke tabasco: Det er ikke noe lurt oppi denne retten, for den vil sette bismak som kræsjer. Chilipulver er imidlertid et akseptabelt alternativ. Det skal være HOT.
1 pose mexican style chili con carne
500g karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
1 boks bønner av valgfri type (jeg liker de røde)
Stek karbonadedeigen i olje, tilsett mixen, knuste tomater og bønner. La surre i 3-5 minutter. Serveres med en skive brød og grønn salat.
Legg igjen en kommentar