Grønn wok

Wok

I dag hadde jeg en pakke svinestrimler liggende som jeg måtte bruke så jeg kunne ikke slenge noe middagsmat fra frysen i mikroen og det måtte skje fort for jeg var sulten og hadde ikke hatt med meg min vanlige ettermiddagsmat på jobb fordi jeg skulle på et bedriftsbesøk der jeg sikkert fikk masse mat til lunsj og det gjorde jeg også og så hadde jeg tenkt å gå hjem tidlig men så ble det ikke så tidlig og så ble jeg veldig sulten likevel. Heldigvis hadde jeg fremdeles ingrediensrestene etter denne.

Oppskrift:
Stek en pakke svinestrimler i olje og ta de ut av woken
Stek en pose wokgrønnsaker og ta de ut av woken
Tilsett litt mer olje og fres 1 ss grønn currypasta et minutt
Tilsett 2 dl kokosmelk, 2 ss fishsauce, saften av 1/2 lime, 1 ss sukker og en buljongterning
Spe med litt vann dersom sausen blir for tykk (spørs hva slags kokosmelk du bruker) og la det koke gjennom
Tilsett kjøtt og grønnsaker og kok opp
Spis

Tips: Varm opp woken på max varme til det ryker av den, gjør alt klart før du begynner sånn at du ikke trenger å gå å gjøre noe mens du steker og hiv ingrediensene oppi mens du rører hele tiden. Da blir maten fortest mulig ferdig, og smaker best.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: