Jakten på den perfekte smoothie

Mango

I går kjøpte jeg spesifikt Bendit twopack med mango, Bendit twopack med papaya og en Bendit piel de sapo melon for å kunne følge oppskriften i den derre Bendit oppskriftsavisa som jeg fikk på butikken og har hatt liggende ubesmittet oppå mikrobølgeovnen i noen uker. Bendit extreme er merket på papayaen. Fordi den er ekstremt sunn i forhold til mango som ikke er det, visstnok. Og så er det frukt for ungdom, liksom. Sjekk websida, gamla. Kuuuuult, med frukt, esse! Drit i Cola’n og gi meg en Bendit piel de sapo smoothie, da mutter’n! Bama har forresten noen bra tips til hvordan sånne fruktungdom kan lærre seg å skjære opp eksotiske frukter.

Hva er det med papaya, forresten? Har ikke så mye erfaring med akkurat den frukten, men det sto vitterlig «spisemoden» på pakken. Likevel inneholdt den bare noe uspiselig harskt kjøtt og masse svarte frø. Har tenkt å la den andre ligge på benken noen dager for å se om den trenger å modnes. I mellomtiden ble det bare piel de sapo-mangosmoothie på meg. Piel de sapo er forresten bare et fæncy navn på en vanlig honningmelon så vidt jeg kan smake. Trenger de å gjøre det så vanskelig, da?

Oppskrift:
1/2 Piel de Sapo (honningmelon)
1 mango
1 håndfull isbiter
valgfritt:
1 ss proteinpulver
1 ss linfrø

Helt grei smoothie. Frisk, men relativt kjedelig. Ingen overraskelser. Mangosmaken ble mye mindre dominerende enn i mango-banansmoothien, noe som jeg som ikke er en mangoungdom naturlig nok syns er bra. Kanskje denne bare blir SÅ mye bedre med papaya. Karakter: 3/6

2 kommentar to “Jakten på den perfekte smoothie”

  1. Papaya... « Mat uten melk Says:

    […] ikke å la den ligge for å modnes nei. Æsj og fysj! Og […]

  2. Jakten på den perfekte smoothie « Mat uten melk Says:

    […] Her kommer enda en smoothie fra derre Bendit-brosjyren: […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: