Brød med eple og rosiner

Brd

Kjempeforte og gode brød uten gjær. Bare bland sammen alle ingrediensene (det tørre først) til en myk deig og del i to runde kuler. Trykk dem litt flate i en smurt form. Stekes på 200° i 40-45 minutter til overflaten er sprø:

500 g sammalt hvete
175 g finmalt durumhvete
2 ts natron
2 ss frisk hakket rosmarin
100 g rosiner
1 revet eple
2 ts eddik
5 dl soyamelk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: