Sesam, sesam…

seeds

Prøvde en oppskrift som så veldig spennende ut i dag. Wokrett med ristede sesamfrø og greier og greier. Men saken er den at du kan faktisk ikke lage en vellykket woksaus basert på fishsauce/oystersauce uten at både salt, surt og søtt (og etter min mening hot!) er til stede. Dette hadde ikke forfatteren av kokeboka tatt innover seg. Prøvde å redde stumpene ved å røre inn noe sirup på tampen, men det blei liksom ikke helt vellykka – altfor salt. Ta dette som en advarsel, folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: