Tid for litt fisk

Fisk

Fisk er ikke så verst bare man pakker den inn i nok smak. Spekeskinke kan med hell brukes til dette formålet også. Til denne oppskriften har jeg det for meg at det kan være en ide å bruke økologisk sitron. Hvem vil vel ha masse sprøytemidler i maten…

Torsk med spekeskinke

Legg følgende i en ildfast form:
300 g cherrytomater delt i to
50 g svarte oliven uten steiner
2 ss kapers, skylte
revet skall av en sitron
1 ss hakket frisk timian
4 ss olivenolje

Kvern over pepper og salt
Legg på opptil 4 biter torskefilet og øs litt saus fra bunnen av formen over dem.
Strimle 4 skiver spekeskinke og legg oppå fisken.
Stek på 220° i 20 minutter. (Dersom du bruker frossen torskefilet tar det lenger tid, evt. kan den tines litt i mikrobølgeovnen først)

Ta formen ut av ovnen og kryst over sitronsaften fra sitronen du brukte skallet på i sted. Dekk til formen med et lokk og la stå i 5 minutter før servering. Passer bra med ris til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: