Pesto er gjerne litt problematisk. Den inneholder generelt parmesanost. De billigste typene har også mange andre mystiske ingredienser som ikke nødvendigvis er optimalt å dytte i kroppen. Jeg har bare funnet et merke som ikke inneholder ost, nemlig Cara Cucina. Den er veldig god. Fås på Meny. Merket har også en ruccolapasta man kan variere med. Ellers er det kjempelett å lage pesto selv. En basilikumplante, pinjenøtter, hvitløk, olivenolje, salt og pepper røres sammen i boksen til stavmikseren.
1 pakke biffstrimler
1 løk
1/2 grønn squash
1 lite glass soltørkede tomater
1 glass pesto
150 g pasta
1/2 ts salt og 1/2 ts pepper
Kok pasta. Brun kjøtt og hakket løk i olje 2-3 minutter. Tilsett soltørkede tomater og squashbiter og surr på svak varme i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper og hell over pesto. Server pasta med sausen over. Pynt evt. med oliven og basilikumblader.
Legg igjen en kommentar