Fastfood

BurgerMikrobølgeovnmat inneholder masse dritt, bl. a. melk. Lag din egen en dag du har litt ekstra tid. Kjøp (eller bak🙂 ) burgerbrød og frys ned i hver sin frysepose. Kjøp en stor pakke kyllingfileter og stek. Bruk masse krydder av en type du liker, f.eks. Natvigs krydderblanding. La filetene kjøle seg litt ned før du fryser dem i hver sin lille pose.

Når du blir sulten tar du ut et burgerbrød, og legger over- og underdelen hver for seg i kald stekeovn. Sett ovnen på 75º og la brødet ligge og varme seg mens du tiner en kyllingfilet i mikrobølgeovnen. Vær litt forsiktig, ikke kjør på med maks varme med en gang, for da blir den tørr. Fem minutter på tinefunksjon først, og så noen minutter på rundt 500 watt til den er passe varm. Når kyllingen er ferdig er brødet varmt. Legg på det du måtte ha av salatrester, løk og sauser. Sørg for å alltid ha plenty av sylteagurk eller agurkmix i huset. Denne er virkelig ferdig på under 10 minutter.

Én kommentar to “Fastfood”

  1. Bine Says:

    SÅ lurt!!! Takk for tips😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: