Kyllingfrikassé

KyllingfrikasseVet ikke helt hvorfor jeg fikk det for meg at kyllingfrikassé var tingen, men jeg gjorde nå det. Den falt meg i øynene da jeg åpnet kokeboka. Og det var styr også. Koke en hel kylling, skumme av, demontere kyllingkjøttet etterpå (slimete), sile kraft, kutte grønnsaker, lage jevning. Og så smaker det bare skuffende. Norsk mat, liksom. Hylte på med mer salt og karri, men det hjalp ikke. Ingen oppskrift på dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: