Ikke no chips – flink, så!

bilde017.gifJuhu. Klarte å la være å kjøpe chips på butikken i dag. Men hva skal man snakse på om lørdagskvelden i stedet? Svaret mitt er søtpotet. Sånn ser de ut. Søtpotet kan brukes som vanlig potet, men jeg foretrekker å få de til å se mest mulig ut som noe usunt sånn at jeg eMatr i nærheten av å få tilfredsstilt mine cravings (jepp, hjernen ER så dum).

Deler opp potetene i passe pommes-frites-lignende biter, og gnir inn med olivenolje og krydder. Salt og pepper denne gang. Stekes på 250º i ca 30 minutter. Servert med grillkylling rett fra ferskvaredisken og et trepakk med First Price tricolor-paprika. Og selvfølgelig diverse dipsauser; barbecue, chilisaus og ajvar. Yummy.

2 kommentar to “Ikke no chips – flink, så!”

  1. Saus « Mat uten melk Says:

    […] Når man spriter den opp vha oppskriften på baksiden av pakken blir den faktisk riktig god også. Det står at man skal bruke crème fraîche, men jeg bruker matlagingssoya med godt resultat. Sammen med tomatpuré,  jalapenos og litt kajennepepper passer den perfekt til søtpotetsnacksen. […]

  2. Hanne Says:

    Hei.
    Bare et lite tips angående poteter. Les denne artikkelen:
    http://yogasenteret.no/Artikler/artikkel.php?article_id=117
    Men søtpotet er ikke en nattskyggeplante🙂 Søtpotet er deilig! Perfekt for å imøtekomme søtbehov🙂
    Anbefaler ellers http://www.macrobiotics.nl
    Søk opp macrobiotics på Encyklopedia på denne siden.
    Det beste som finnes!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: