Middag…

bilde009.gifHar en pakke svinekjøttstrimler, men what to do? Uten energi til annet enn å lese oppskriften bakpå etiketten er det skuffende at den er fløtebasert. Og med ost!

Må mekke oppskrift. Bytte ut fløte med kokosmelk, bytte ut sitron (har ikke) med lime. Bytte ut friske urter (duh!) med tørkede. Bytte ut tagliatelle med fussili. Glemme osten. Og voilá:

Fussili med edelgrisstrimler i lime- og kokosmelksaus
1 pk grisestrimler
2-3 dl kokosmelk
1 lime
1-2 ts honning
1 fedd hvitløk
tørket basilikum og timian
salt og pepper
250g fussili (tørr)

Kok fussili eller annen pasta. Stek kjøttet i olje med finhakket hvitløk. Krydre med salt og pepper. Hell over kokosmelk og saften av limen. Finrasp limeskall og ha i sammen med honning. Smak til med urter, salt og pepper.

Ble ikke så aller verst, syns jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: